Glamour och överflöd

Glänsande kändisar, blixtrande kameror och fräsande Ferraribilar kan bäst sammanfatta denna vecka då det har varit både Cannes-festival och F1 i Monaco. Nu var onekligen världens blickar samlade kring rivieran och den nu solinbäddade kusten. 

Villaparty

Men innan dess...I onsdags var det dags för ett "villaparty" arrangerat av skolan, festen kan beskrivas på ett lite annorlunda sätt, som att svänga ihop en maträtt:

Ingredienser:

1 fläskigt hus ute på vischan med pool
100 glada EDHEC-studenter
1 buss som går i skytteltrafik till villan
Skum sallad (som några måste bli sjuka av)
Onödigt mycket fulsprit och lite groggvirke
God öl
1 st Discoutrustning + DJ
x antal rosa ballonger

Recept:

Sätt studenterna på bussen, låt de gärna skråla och härja såsom fransmän gärna gör och ha massa skumma lekar för att fördriva tiden eftersom den 30 km långa färden kommer ta 2 timmar. Vid ankomst ta betalt(fast låt inte alla betala speciellt inte vissa utbytesstudenter) Låt sedan sällskapet mingla och socialisera medelst ätandes av salladen och blickandes ut över det vackra landskapet! Senare på kvällen låt studenterna hoppa i poolen och leka med ballongerna, låt de gärna förstöra muren som omgärdar poolen pga diverse övermodiga hopp(jag antar att den var väldigt gammal eller hade ngn spricka för den var bastant). Dansen skall nu vara mer än igång, sätt på sköna housebeat blandat med technogung. OBS!!! LÅT INTE HOLLÄNDARE FÅ TAG PÅ  SOLGLASÖGON!!! Se till att inte bli nedslagen på bussen hem av en överförfriskad fransman.


Sverige, Österrike, Tyskland, England och INDIEN på ett kort

Detta kan låta lite skruvat men så gick faktiskt kvällen till....dock så är det lite skämt instoppade som endast folket som deltog förstår.

Cannes

I fredags åkte jag till filmcentrumet Cannes för att svira runt lite bland kändisarna med Anna, Christoffer och Mackan. Vi fick se en herrans massa folk men 99,9 % turister med solglasögon....men vem vet kanske döljde sig Brad Pitt under någon mask som i Benjamin Button, nu utklädd till 80 årig amerikan, rätt så vettig taktik för att kunna flanera obehindrat bland oss vanliga dödliga...Mackan som är duktig på att dra i trådar fixade in sig själv och Christoffer på en glamfest med Bob Sinclair och Australiens älskling Kylie Minogue. Själv tog jag det passé med ett gympass för att grunda inför morgondagens utgång i Monaco.

Monaco

Under dagen hade formel1-förarna tävlat om vem som skulle få "pole position"(=förstaplatsen) inför morgondagens lopp, jag är absolut inget fan av denna sport, tycker det obeskrivligt, dötråkigt att titta på när de avverkar lika många varv som årets dagar på en bana som (i detta fall) endast tar runt 1 minut att avverka. Det sjuka med Monaco är att det är extremt trångt så kan inte riktigt se hur sjutton bilarna kommer förbi varandra....förfesten var med tyskar, schweiziskor, en sydkoreanska och kinesiskor(+ Malin, Emma, Madde och Anna som hann med en blixtvisit). Var riktigt kul att partaja med asiatiskor vilka fick stor uppmärksamhet på dansgolvet på klubben. Jag tog(även) denna gång på mig gentlemannarollen och ledde en kinesiska som tappert stapplade ända från gamla stan i Nice till stationen och sedan i Monaco från stationen till klubben i högklackat(önskar jag kunde slänga in några tecken som innebär beröm på kinesiska men så långt sträcker sig inte mina språkkunskaper). När vi klev av i Monaco väntade en sjuk syn, i hamnen var det världens hålligång, lyxyachterna låg uppradade och folk dansade på två våningar på båtarna/fartygen, obeskrivligt överflöd och skön stämning! Max(en av tyskarna, Max Weber i folkmun) drabbades av någon slags euforikick(+ intoxikering) och sprang runt som en stucken häst och skämde bort sig för allt och alla.... Men tyvärr Marstrand du kan slänga dig i väggen jämfört med detta...


Under kvällen ärades klubben av Eric Prydz och Steve Angello som skötte sitt jobb med mixandet, dock var det rätt så tamt med folk till en början men det artade sig lite senare. Träffade några stekiga stlhmare på terassen som direkt börja klanka ner på göteborgarn, men jag försvarade min stads färger :) Jag följde sedan Malin till stationen medan nästa dag var på full väg, klockan slutade vid sju innan ögonlocken åkte ner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0