Sctheeek-kväll på riktigt!

Dåså var det äntligen dags för oss nya rookies här nere att pröva på klubblivet på rivieran. Kosan styrdes mot Cannes vilket ligger nära Nice, 4 mil västerut. Planen var att ta en snabbdrink hos mig eftersom jag bodde närmast stationen då vi skulle ta tåg till Cannes. Fransmännen älskar ju att strejka så fort det är något som är fel och så var fallet den här kvällen. Så när vi kom till centralen var tåget inställt och vi hade bokat bord på restaurangen i Cannes om en timme = EJ BRA... men då drog Pegah och Malin i sina trådar här nere och lyckades fiska upp en skön svart-taxi-chaffis, låt oss kalla honom mr well-dressed. Den här extraknäckaren var en pensionär som sysselsatte sig delvis med att skjutsa fulla nordbor längs rivieran och däremellan kolla på basketmatcher medan man stuffade loss på klubben. Sagt och gjort, 5 € var till Nice - vilken bargain! Så vi satt 11 pers i en buss för 9 och brände iväg till Cannes. Klubben vi skulle till tillhör de RIKTIGT fina här nere så det var glamour, glitter och kändisar som gällde.

NRJ Music Awards hade hållts i stan samma kväll så efterfesten skulle äga rum på klubben där vi var. Vi väntade med spänning på när kändisarna skulle rulla in och visst det var en och annan Ferrari och Lamborghini som rullade in framför. Dealen var att vi skulle äta så långsamt som möjligt för att få automatiskt inträde till klubben som började runt 1-snåret. Och långsamt åt vi bokstavligt talat(tror jag klämde min pesto-pasta på 1½ timme!), mångda beställe även det billigaste vinet och maten som fanns att tillgå vilket ändå gick loss på 40 € men det var det värt med tanke på vad som skulle komma.

När sedan klubben brakade loss hade några skymtat allas vår glamourmodell Victoria Silvstedt och skulle gå fram och ge henne en "ryggdunk" . Hon ställde gärna upp på bild så Emmi och Christoffer fick sig en populär mingelbild(finns att beskåda på facebook inom kort).

Klubben var riktigt grym, först började de med skönt 60-talsgung där man fick visa sina bugg-skills på dansgolvet som vi svenskar intog snabbt. Senare på småtimmarna gick det över i euforiskt house/techno dunk med internationell prägel. Som pricken över i tog bartendrarna ibland fram stora syrgastuber och "sprayade" dansgolvet vilket gav en extra kick till det redan gungande sällskapet. De satte även "eld" på baren emellanåt för att föra stämningen till en högre nivå - så tyvärr Platå du är iskall jämfört med detta stället....






Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallådär din gamle skojjare, skönt att höra att du har kommit tig till rätta i Frankrikes svar på Härnösand. Själv halkar jag runt bland blankis med med en begünnande bratwurstkagge i berlin.



Ta väl hand om dig



/Chefen

2009-01-19 @ 21:12:05
URL: http://nunjutervi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0