Första studentfesten!

Igår var det så dags för det första rediga studentpartyt arrangerat av en förening från skolan. Fransmännen är faktiskt rätt så aktiva i sina studentföreningar här nere också även fast det givetvis inte är samma "kultur" som i Linköping. Det skulle vara måttligt uppskattat att komma shakandes i en nerkluddad och besudlad overall på en av de här tillställningarna. Kvällen var upplagd så att tjejerna skulle träffas en timme innan killarna och få sig en "surprise" innan vi grabbar anslöt senare.

I mitt studentboende skulle många brudar gå på detta så givetvis tog man tillfället i akt och vara med på förpärlan och jädrar vilket ratio, jag var den enda grabben bland 10 brudar så det var inget fel på könsfördelningen :) Senare anslöt Markus också och det var välbehövligt för tjejerna drog kollektivt innan vi knappt hann börja. Vi roade oss bla. med att kolla på bifogad video om när Sveriges mest imiterade person Dr Alban skall lära sig att härma dialekter...många skratt utlovas!!

http://www.youtube.com/watch?v=74vxNn3Ui8w

När vi sedan kom till festen hade damerna tydligen fått sig en "chippendale"-show där några fransmän hade visat mycket hud och haft handen för "paketet" - mycket uppskattat sa de iaf. DJn var rätt kass faktiskt, tydligen spelar han på ALLA EDHEC-fester så det lär ju inte bli bättre precis....men folket var riktigt skönt, massa ur utbytesgänget och roliga frankofoner, på det stora hela en lyckad kväll!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0